Hyundai raahautui maantiellä täysperävaunuyhdistelmän keulassa - rekkakuski luuli renkaan puhjenneen

Viestiketju alueella 'Hyundai' , aloittaja Toimitus, 08.09.2016.

 1. Toimitus

  Toimitus Moderaattori Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  1 136
  Tykkäykset:
  27
  Rekisteröitynyt:
  02/2016
  [​IMG]  Viikko sitten Texasin Clevelandissa valtatiellä 69 tapahtui erikoinen onnettomuus, jossa henkilöauto raahautui täysperävaunuyhdistelmän keulassa kuljettajan ensin havaitsematta asiaa. 25-vuotiaan Erin Reynoldsin Hyundai Sonata liukui poikittain rekan keulaan jumiutuneena yli 100 kilometrin tuntivauhdissa.

  Rekan kuljettaja Russell Neal II kertoo havainneensa kolahduksen ja luulleensa eturenkaan puhjenneen. Kohta hän näki savua ja pysäytti yhdistelmänsä tien sivuun. Yllätys oli suuri, kun rekan keulasta löytyi hopeanvärinen Hyundai Sonata -henkilöauto. Peterbilt-rekkanupin pitkän keulan vuoksi Hyundai jäi kuljettajan mukaan kuolleeseen kulmaan, eikä hän kyennyt näkemään sen raahautuvan rekan keulassa.

  Henkilöautoa kuljettaneen Reynoldsin mukaan hän oli ohittamassa rekkaa, kun silmänräpäyksessä hän huomasi vetoauton etumaskin ilmestyneen autonsa kuskin oven taakse. Hän kertoo ajan tuntuneen ikuisuudelta ja pelänneensä autonsa pyörähtävän katolleen tai syttyvän palamaan sen raahautuessa rekan edessä.

  Reynolds selvisi hurjasta tilanteesta pelkällä säikähdyksellä. Hyundain kaikki neljä rengasta hajosivat onnettomuudessa ja kuljettajan kylkeen tuli peltivaurioita, mutta auton uskotaan säilyneen edelleen mekaanisesti ajokuntoisena.

  [gallery link="file" size="medium" ids="6337,6338,6339,6340,6341"]

  Lähde: KHOU
  Lue alkuperäinen uutinen
   
 2. MAD?

  MAD? Aktiivinen jäsen Team R&T

  Viestejä:
  261
  Tykkäykset:
  156
  Rekisteröitynyt:
  02/2016
  :rofl: