Maineikkaan Top Secret-nimisen virityspajan yksi tunnetuimmista tuotoksista on asetettu kaupan erään japanilaisen huutokauppakamarin nettisivustolle. Kyseessä on vuosimallia -94 edustava 930-hevosvoimainen Toyota Supra -urheiluauto, jonka huippunopeudeksi Top Secretin perustaja Kazuhiko “Smoky” Nagata kellotti aikanaan Nardon testiradalla peräti 358 km/h.

Vuoden 2007 Tokion autonäyttelyyn rakennettu kultainen Supra on varustettu Top Secretin omalla Super G-Force -korisarjalla, joka levittää autosta edestä 33 millimetrin ja takaa 50 millimetrin verran. Japanilaispajan muokkaama Supra eroaa alkuperäisesti erityisesti keulastaan, jossa nähdään mm. täysin uudenlaiset ajovalot.

Vauhti-Toyotan herkullisin pala löytyy kuitenkin sen konepellin alta. Supran alkuperäinen kuusisylinterinen 2JZ-GTE -moottori on korvattu Toyota Century -edustusautosta lainatulla 5-litraisella V12-voimanlähteellä. 12-sylinterisen kylkeen on kattavan päivityskierroksen päätteeksi pultattu kaksi HKS:n turboahdinta ja paketti on viimeistelty ilokaasujärjestelmällä.

Vaihdelaatikon virkaa Top Secretin Suprassa hoitelee alkuperäinen Getragin 6-pykäläinen manuaalivaihteisto, jota on vahvistettu tehojen ja väännön kestävyyden takaamiseksi. Huikean huippunopeuden saavuttamiseksi Supraan on asennettu Lexuksen pidemmillä välityksillä varustetty perä.

Top Secretin huikean nopean Supran hintaa ei BH Auctionin sivuilla valitettavasti ilmoiteta.

Lähteet: BH Auction ja Road & Track