Mercedeksen upouuden CLS-luksussedanin virallisen ensiesittelyn odotetaan tapahtuvan tänään Los Angelesin autonäyttelyssä, mutta auton kuvat karkasivat jo eilen nettiin australialaisen Motoring-nettisivuston töppäyksen johdosta. Mallivuodelle 2019 täysin uudistuvan CLS:n ulkomuoto ei ole internetin kommenttipalstoilla kerännyt kovinkaan lämmintä vastaanottoa.

Uuden coupemaisen CLS:n varsin yllätyksettömässä muotokielessä lainataan vahvasti sen edeltäjältä sekä valmistajan muulta mallistolta. Auton kaartuva kylkilinja on tuttua kauraa edellisistä CLS-sukupolvista, auton perän taas muistuttaessa kovin nykyisten E- ja S-sarjan coupe-Mersujen muotoilua. Positiivisen säväyksen uutuudella antaa sen kaarevilla muodoilla höystetty ja varsin laadukkaan oloinen sisusta.

Myöhemmin tänään julkaistavan CLS:n voimanlähteenä debytoi Mercedeksen uusi 3-litrainen suora kuutosmoottori, jota avustamaan on asennettu 48 voltin sähköjärjestelmä. Hybridivoimalinjan odotetaan tuottavan tehoa reilusti yli 350 hevosvoimaa.

Lähteet: Carscoops ja Jalopnik