Lähes 40 vuotta sitten markkinoille tullut G-sarjan Mercedes-Benz uudistuu mallivuodelle 2019 niin kattavasti, että jopa vuosikymmeniä konservatiivista linjaa klassikkomaasturinsa kanssa noudattanut Mercedes on uskaltautunut nimittämään tulokasta täysin uudeksi autoksi. 2019 vuosimallin G-sarjalaisen varsin tutun näköistä ulkokuorta on nähty salakuvissa eriasteisesti naamioituna jo moneen otteeseen ja nyt kahdella eri venäläisellä Instagram-tilillä on levinnyt kuvia maastoauton varsin tuotantovalmiin oloisesta sisustasta.

G-sarjalaisen kasvavat ulkomitat mahdollistavat auton sisustan täydellisen päivittämisen. Kuvien perusteella modernisoitua otetta nähdään erityisesti G-sarjalaisen kojelaudassa, johon on sijoitettu muista luksus-Mersuista tutun säädinpatteriston lisäksi mm. täysin digitaalinen mittaristo sekä suurikokoinen viihdejärjestelmän näyttöyksikkö.

Huhujen mukaan saksalaisvalmistaja kaavailee julkistavansa uuden G-sarjan maasturin ensi tammikuussa järjestettävässä Detroitin autonäyttelyssä.

Lähde: Carscoops