Ruotsalainen hyperautovalmistaja Koenigsegg on julkaissut videon Agera RS -mallillaan tehdystä uudesta tuotantoautojen nopeusennätyksestä. Ennätys suoritettiin suljetulla julkisella tiellä Nevadan Pahrumpissa ja auton ratissa oli tehtaan testikuljettaja Niklas Lilja.

Ennätysajo suoritettiin kahteen suuntaan ja yritysten keskiarvoksi muodostui 277,9 mph, eli noin 447,2 km/h. Ensimmäisellä vedolla saavutettiin 272 mph huippunopeus ja toisella vastakkaiseen suuntaan tehdyllä vedolla peräti 284,3 mph (457,5 km/h) nopeus. Kuten videolta voi havaita, ennätys saavutettiin hyvin rauhallisella kiihdytyksellä renkaiden luistamisen välttämiseksi.

Edellinen virallinen nopeusennätys oli Bugatti Veyron Super Sportin saavuttama 267.8 mph. Uuden Bugatti Chironin on luvattu pystyvän jopa 288 mph nopeuteen, mutta toistaiseksi se on saavuttanut virallisesti vain 261 mph nopeuden. Hennessey on puolestaan ajanut Venom GT:llään todistetusti 270,4 mph, mutta vain yhteen suuntaan, joka ei täytä nopeusennätyksen suoritusvaatimuksia.