Jay Leno tutustuu tämänviikkoisessa YouTube-jaksossaan mielenkiintoiseen ja hämmentävään Iconin Derelict-projektiautoon, jossa klassinen brittiluksus yhdistyy raakaan jenkkimuskelivoimaan. 50-luvun lopun edustuslaivaan on istutettu suorituskykyinen V8-moottori sekä moderni alusta, joiden avulla auton australialaisen omistajan kerrotaan halunneen härnätä vanhoja Rolls-Royceja harrastavaa veljeään.

Projektin pohjana on käytetty vuosimallin 1958 Rolls Royce Silver Cloudia, joka on patinoituneena säilytettyä vihertävää ulkokuorta lukuun ottamatta pistetty täysin uusiksi. Auton alusta on vahvistettu ja tehty keskeisimmiltä osin täysin uusiksi vahvistetun runkokehikon, coiloverien ja tehokkaiden Brembon-jarrujen avulla. Moottoritilasta löytyy uusi 7,0-litrainen Chevyn LS7 Crate -moottori, josta irtoaa noin 505 hevosvoiman tehot. Myös sisusta on pistetty kokonaan uusiksi nahka- ja puuosia myöten klassista Rolls-tyyliä kunnioittaen.

Lopputuloksena on vikkelästi liikkuva klassinen edustusauto, joka varmasti kerää katseita ja herättää ihmetystä sekä jopa pahennusta Rolls-piireissä.