Yksi ainoastaan 375 valmistetusta McLaren P1 -hybridihyperautosta koki viime lauantaina todennäköisesti viimeisen ajelunsa, kun yli 900-hevosvoimainen ajokki leimahti ilmiliekkeihin kesken ajon. Tietoa mitä ilmeisemmin Englannin Colnbrookissa tapahtuneen palon syystä tai sen mahdollisesti aiheuttamista henkilövahingoista ei  ole vielä tähän päivään mennessä ollut saatavilla.

Another "quality" #McLaren product. Hope the driver was ok. #p1 #deathtrap

A post shared by Andrew Cruze (@cruzeuk) on

McLarenin MSO-erikoisjaoston uniikiksi varusteleman sinisen P1:n voi Instagramissa julkaistulla videopätkällä nähdä olevan tulessa ympäri sen keskiosassa sijaitsevaa moottoritilaa. Lisädramatiikka tilanteella luo auton peräänsä jättämä liekeissä leimuava nestevana.

Lähteet: autoevolution ja Carscoops