Ilmajäähdytteiset Porsche 911:t ovat nykypäivänä haluttua tavaraa ja harvinaisimpien mallien hinnat ovat jyrkässä nousussa. Teksasilainen Crave Luxury Auto on listannut valikoimiinsa upean esimerkin yhdestä historian halutuimmista Porsche 911 -malleista. Kyseessä on vuosimallin 1992 Porsche 964, jonka mittarissa on vain runsas tuhat kilometriä.

Myynnissä olevasta autosta tekee uniikin sen Pearl White -värinen maalipinta, jota kerrotaan löytyvän 964 911 Turboista vain tästä kyseisestä yksilöstä. Auton sisältä löytyy mustaa nahkaa punaisilla koristeilla sekä puupaneloinneilla. Autossa kerrotaan lisäksi olevan käytännössä kaikki varusteet ja sen kerrotaankin tulleen erikoistilauksena Porschen ”Sunderwunsch”-osaston kautta. Konetilasta löytyvä 3,3-litrainen turboahdettu vastaiskukuutonen tuottaa 320 hevosvoiman tehot ja 450 Nm vääntömomentin.

Auton 375 000 dollarin pyyntihintaa perustellaan edellämainittujen seikkojen ja erittäin alhaisen 717 mailin (noin 1154 km) mittarilukemalla. Vaikka summa on kova, voi ostaja olla melkoisen varma, että alkuperäiskuntoisena ja vähän ajettuna pysyessään auto tulee vain nostamaan arvoaan.

Lähde: Crave Luxury Auto