Saksalaispaja Manhart on julkaissut vauhdikasta videomateriaalia yli 600-hevosvoimaiseksi viritetyn BMW M2 -urheiluautonsa edesottamuksista Nürburgringin moottoriradalla. Videolla nähdään sisäkuvakulmasta kuinka Manhartin MH2 630:ksi nimeämä pikkusportti tykittää varsin kunnioitettavaa kierrosvauhtia kanssa-autoilijoiden hidastamana. Hieman vajaan kierroksen matkalla tehty 7 minuutin ja 35 sekuntin aika vastaa alle kahdeksan minuutin täyttä kierrosta Nürburgring Nordschleifellä.

MH2 630:n moottoritilasta löytyy BMW M3- ja M4-malleista tuttu kolmelitrainen S55-voimanlähde. Vakiona 430-hevosvoimaisesta moottorista on Manhartin toimesta kutiteltu mukavat 200 lisähevosta päivittämällä autoon mm. turboahtimet, välijäähdytin, pakoputkisto ja moottorinohjausjärjestelmä.

Lähteet: Manhart/YouTube ja Motor1