Porsche-urheiluautojen kustomointiin erikoistunut kanadalainen Anibal Automotive suunnittelee rakentavansa rajoitetun erän 911 Turbo S:n pohjalle perustuvaa Icon-hyperautoa. Tyylikkäästi muotoiltu Icon tulee hyöydyntämään Porschen alustaa sekä 3,8-litraista turbomoottoria, josta Montrealissa majaansa pitävä Anibal aikoo repiä irti 920 hevosvoiman tehot.

Nelivetoisen Anibal Iconin dynaamisilla aerodynamiikkaosilla ja lokinsiipiovilla varustettu kori on kokonaan hiilikuitua ja Icon painaakin kanta-autoaan huomattavasti kevyemmät 1542 kiloa. Iconin muita mainittavia ominaisuuksia ovat mm. nelipyöräohjaus, aktiivinen iskunvaimennus ja hiilikeraamiset jarrut.

Iconin pyritään suorituskyvyllään pystyvän päihittämään Porsche 918 Spyder -hybridihyperauton lukemat. Anibalin arvioiden mukaan Icon tulee kiihtymään 0-60 mph (0-96 km/h) ainoastaan 2,4 sekunnissa.

Anibal Automotiven tavoitteena on rakentaa Icon-hyperautoa 55 kappaleen erä, joista 5 on yksilöä on vieläkin äärimmäisempiä ”Drastic”-erikoisversioita. Anibal ei vielä tässä vaiheessa paljastanut Porsche-pohjaisen tuotoksensa hintaa.

Lähteet: Anibal Automotive ja Carscoops