BMW on esitellyt Frankfurtin autonäyttelyssä uuden i Vision Dynamics -konseptiauton, joka antaa esimakua yrityksen tulevasta Teslan haastajasta. Kyseessä on sähkövoimalla liikkuva neliovinen Gran Coupe, joka tullaan kehittämään sarjatuotantoon asti. Toistaiseksi ei ole tiedossa milloin tai millä mallinimellä auton tuotantomalli tullaan julkaisemaan.

Muotoilullisesti i Vision Dynamicsia määrittelee pitkä akseliväli, lyhyet koriylitykset, loivasti kaareutuva kattolinja, sulavasti muotoillut koripaneelit sekä viirumaiset LED-valot edessä ja takana. Auton keulaan on muotoiltu BMW:lle tyypillisen munuaismaskin ääriviivat, mutta varsinaista ilmanottoaukkoa sen keskeltä ei löydy. Konseptin alla pyörivät suurikokoiset vanteet ovat sähköautolle sopien aerodynaamisesti muotoillut.

BMW ei julkaissut tarkkoja teknisiä tietoja konseptiautostaan, mutta kertoi sen kiihtyvän nollasta sataan neljässä sekunnissa ja saavuttavan yli 200 km/h huippunopeuden. Toimintamatkaksi yhdellä latauksella luvataan 600 km.

Lähde: BMW