Eräällä sveitsiläisellä kiitoradalla hiljan järjestetyssä kiihdytysajotapahtumassa oli paikalla lähes absurdi määrä erilaisia miljoonien arvoisia super- ja hyperautoja, kuten tältä TheTFJJ-nimiselle YouTube-kanavalle lisätyltä videolta voidaan todeta. McLaren P1:n, Porsche 911 R:n ja Lamborghini Aventadorin kaltaiset menopelit näyttivät tapahtumassa lähes tulkoon arkipäiväisiltä, monien erikoisvalmisteisten harvinaisuuksien rinnalla.

Videolla nähdään mm. kuinka kaksi Le Mans -kilpureista katuversioiksi muokattua autoa ottavat yhteen, hopeisen Mercedes-Benz CLK GTR:n ja sinisen Porsche 911 GT1:n asettuessa vierekkäin lähtöviivalle. Tapahtuman maranellolaisedustuksesta mainittakoon uniikki Ferrari F12 TRS, 40 kappaletta valmistettu FXX-K -kilpuri ja klassinen 250 GT Lusso.

Lähteet: TheTFJJ/YouTube ja Road & Track