CarWow on julkaissut YouTubessa mielenkiintoisen videon, jossa vertaillaan BMW:n M-mallien suorituskykyä perinteisessä neljännesmailin sekä rullaavan lähdön kiihdytyskilpailussa. Suomessa nelikon edullisimman ja kalleimman vaihtoehdon hintaero on lähes kolminkertainen, joka saattaa tuoda hieman uutta perspektiiviä videon tuloksiin.

Joukkion autoista pienin M2 on ainoa manuaalivaihteinen ja sen kolmelitraisesta turborivikuutosesta irtoaa 370 hevosvoimaa. M4 Competition Package -mallin samankokoisesta tuplaturbotetusta rivikuutosesta ulosmitataan puolestaan 450 hevosvoimaa. Sekä M5:n että M6:n konepellin alla on sama 4,4-litrainen tuplaturbotettu V8, joka tuottaa 600 hevosvoimaa.

Pieni M2 lähtee viivalta joukon parhaiten, mutta isompien mallien suurempi teho ottaa lopulta niskalenkin ja M4 kirii ykköseksi 12,5 sekunnin ajalla. Heti perässä tulevat M5 (12,6 s) ja M6 (12,7 s) vain sekunnin kymmenyksen eroilla. M2:n ajaksi saadaan 13,2 sekuntia, joka ei ole huonosti sekään.

Suomessa M2:n hinnat alkavat noin 86 tuhannesta eurosta, M4 noin 126 tuhannesta eurosta ja M6:n noin 221 tuhannesta eurosta. M5:ttä ei ole enää saatavilla uutena, koska uusi G30-malli on tulossa markkinoille lähiaikoina.