Uusi Bentley Continental GT  julkaistiin tiistaina ja nyt jokaisella potentiaalisella luksusauton ostajalla tai ihan vaan työpäivänsä hitaaseen etenemiseen kyllästyneellä unelmoijalla on mahdollisuus brittivalmistajan sivuille ilmestyneen konfiguraattorin avulla suunnitella itselleen mielensä mukainen Continental GT.

Peräti 635-hevosvoimaisella W12-moottorilla varustettuun grand toureriin on valittavissa mm. 30 eri ulkovärivaihtoehtoa. Auton sisustaan pystyy valikoimaan varsin uniikin verhoilun nahkavalikoimasta, johon kuuluu 13:n päävärivaihtoehdon lisäksi 10 eri kontrastiväriä. Kabiinin värimaailma viimeistellään 16:sta erilaisesta vaihtoehdosta valittavalla kojelaudan koristelistoituksella.

Uusi Continental GT on ensimmäistä kertaa nähtävillä syyskuussa järjestettävässä Frankfurtin autonäyttelyssä ja auton tuotanto alkaa ensi vuonna.

Continental GT:n rakennustyökalun löydät täältä.

Lähteet: Bentley  ja Autocar