Vaikka Huracan ei ole edes Lamborghinin malliston kallein tai tehokkain malli, on siitä mahdollista saada irti hämmästyttävät määrät suorituskykyä, kun sen V10-moottorista kutitellaan ulos älyttömät 3000 hevosvoimaa ja nelivetovoimalinjan väliin lisätään sekventiaalivaihteisto. Underground Racing on antanut hiljattain aiheesta malliesimerkin kiihdytyspäivillä Yhdysvalloissa.

Kuwaitilaisen Drag965-tallin omistama keltainen Huracan tykittää oheisella videolla puolikkaan mailin kiihdytyksen loppunopeudeksi hurjat 257 mailia tunnissa, eli 413 km/h. Rajun huippunopeuden saavuttamiseen tarvittiin alle 15 sekuntia. Kaiken lisäksi tämän keltaisen monsterin kerrotaan olevan täysin katukelpoinen ja siitä sanotaan löytyvän ilmastoinnin ja navigaattorin kaltaiset mukavuustoiminnot.

Vaikka videon Huracanin puolen mailin repäisy on todella hurja, ei se ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi lunastanut maailman nopeimman katuauton titteliä itselleen. Kyseinen kunnia kuuluu vuosimallin 2006 Ford GT:lle, joka saavutti alkuvuodesta seisovalla maililla huiman 472,7 km/h huippunopeuden.