Tuulilasinpesunestesäiliön täyttäminen sekä jäähdytysnesteen ja öljyn lisääminen moottoriin ovat perustoimenpiteitä, jotka jokaisen autolla ajavan pitäisi hallita. Jos homma ei kuitenkaan ole hanskassa, on parempi kysyä neuvoa, kuin lähteä omin päin sooloilemaan. Tässä erinomainen esimerkki Saksasta.

Mini c'est bmw.. Petit histoire une femme blonde…. Comme par hasard vous allez me dire !!!, Elle passe et dit j'ai…

Julkaissut Club BMW région centre 5. heinäkuuta 2017

Kuvissa näkyvän Minille tapahtuneen vahingon taustalla kerrotaan olleen naispuolinen omistaja, joka oli auton ilmoitettua päättänyt täyttää tuulilasinpesunestesäiliön. Valitettavasti täyttöaukko oli kuitenkin ollut väärä, jonka seurauksena viisi litraa pesunestettä oli holahtanut öljyn täyttöaukosta sisään. Pian täyttöoperaation jälkeen auto alkoi pössäytellä sinisiä savupilviä, jonka myötä omistaja ajoi autonsa korjaamolle.

Mekaanikoille yllätys oli varmasti melkoinen, kun moottorin havaittiin olevan kauttaaltaan täynnä paksua vaahtomaista ruskeaa liejua. Tarina ei valitettavasti kerro, saatiinko moottori vielä jollain konstilla elvytettyä, vai jouduttiinko tilalle vaihtamaan vaihtomoottori.