Moottoriradalla kyljellään vinhaa vauhtia etenevä Volkswagen T2 -minibussi on näky, joka saa kokeneimmankin ratapäiväkävijän hieraisemaan silmiään. Yhdysvaltalainen Jeff ”Speedycop” Bloch on rakentanut hullunkurisen menopelinsä vuosimallin -88 Volkswagen Rabbitin pohjalle ja sen voimanlähteenä toimii 1,8-litrainen ja 16-venttiilinen Golf GTI:n moottori.

Auton alustan päälle on asennettu kyljelleen vuoden -75 VW Transporterista peräisin olevan kori, jonka osa koripaneeleista on korvattu ajettavuuden mahdollistamiseksi läpinäkyvillä muovisilla versioilla. Illuusio Volkkarin kyljellään olosta on viimeistelty sen oikeaan kylkeen liimatulla viinyliteippauksella, joka kuvastaa oikean auton pohjanäkymää.

Blochin aikaisempiin rakennelmiin kuuluvat mm. katollaan liikkuva Camaro, Cessna-pienkoneen pohjalta rakennettu auto ja ratakelpoinen moottorisoitu hot dog -myyntikärry.

Lähteet: Road & Track ja  ja Barcroft Cars/YouTube