Aseellisesta ryöstöstä ja kidnappauksesta saamastaan 33 vuoden vankeustuomiosta vastikään ehdonalaiseen vapauteen päässeen ex-jenkkifutistähti O.J. Simpsonin surullisenkuuluisa valkoinen Ford Bronco -maasturi on TMZ-verkkosivuston mukaan nyt kaupan. Auton nykyinen omistaja Mike Gilbert odottaa saavansa autosta 750 000 – 1 000 000 dollaria.

Vuonna -94 ex-vaimonsa Nicole Brown Simpsonin ja tämän poikaystävä Ron Goldmanin murhista epäilty O.J. istui kyseisen Broncon takapenkillä ehkäpä kaikkien aikojen kuuluisimman poliisitakaa-ajon aikana. Yli 95 miljoonaa ihmistä seurasi suoraa tv-lähetystä, kun O.J. Simpsonin ystävän ohjastama Bronco eteni ympäri Los Angelesin kehäteitä massiivisen poliisikulkueen saattelemana.

Mike Gilbert osti auton raporttien mukaan vuonna -95 75 000 dollarilla. Gilbert kertoo, ettei autolla ole hänellä minkäänlaista tunnearvoa, vaan hän osti sen aikanaan pelkässä sijoitustarkoituksessa. Gilbert on omien sanojensa mukaan jo kieltäytynyt yhdestä 250 000 dollarin tarjouksesta ja sanoo antavansa Broncon lapsilleen, jollei saa siitä toivomaansa hintaa.

Lähteet: Carscoops ja TMZ