Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa sijaitsevan Dubain katukuvassa vilisee satojen tuhansien ja jopa miljoonien arvoisia luksusautoja ehkäpä enemmän kuin missään muualla, joten joukosta erottuminen vaatii mitä räväkämpiä modifikaatioita. Tämän violetiksi teipatun Lamborghini Huracánin naispuolinen omistaja ei kuitenkaan ole kulkuneuvoineen ensimmäisenä vaarassa hukkua tuohon superautojen massaan.

Kyseinen Huracán on pirtäen värisen teippauksen lisäksi saanut ylleen täyden RevoZport Razmig -korisarjan, joka pudottaa auton painoa huomattavat 100 kiloa. Setti sisältää hiilikuidusta valmistetut ovet, konepellin, kaaret, etu- ja sivuhelmat sekä suurikokoisen takaspoilerin.

Auton muutokset eivät rajoitu ainoastaan sen ulkokuoreen, vaan myös Lambon 5,2-litraisesta V10-moottorista on hierottu esiin näyttävämmät lukemat. Peräti 700 hevosvoiman (90 hv:n kasvu alkuperäiseen) kokonaislukemat on saavutettu päivittämällä Huracánin moottorin impuoli sekä moottorinohjaus, ja vaihtamalla auton pakoputkiston paremmin hengittävään malliin.

Lähde: Carscoops