Haastavan ajettavuutensa vuoksi ensimmäisen sukupolven Porsche 911 Turboa on kutsuttu leskentekijäksi (widowmaker), eikä täysin syyttä. Kanadalaiselle Bill MacEachernille se ei kuitenkaan ole ollut ongelma, sillä hän on ajanut vuosimallin 1976 911 Turbollaan yli 725 000 mailia, eli vajaat 1 170 000 kilometriä.

MacEachern on auton ensimmäinen omistaja ja hän on käyttänyt sitä päivittäisenä käyttöautona yli 30 vuoden ajan. Mies omistaa julkisten tilojen mattojen puhdistusbisneksen ja ajaa sen myötä paljon asiakkaidensa luo. Yli 40-vuotias 911 Turbo ei ole luonnollisestikaan pysynyt ahkerassa käytössä uutta vastaavassa kunnossa, mutta se on pysynyt hyvässä käyttökunnossa ja tekee edelleen asiakaskäynneille menemisestä mieluisempaa. Tarkempia huoltokuluja tai sitä, mitä kaikkea autolle on täytynyt vuosien varrella tehdä, ei kerrota videolla.

MacEachernin mukaan haaveissa on vielä miljoonan mailin rajapyykin rikkominen, joka saattaa tapahtua tulevaisuudessa miehen pojan toimesta, sillä auto on jo siirtynyt virallisesti hänen nimiinsä.

Lähde: YouTube, Road&Track