Porsche esitteli tulevaa 911 GT2 RS -malliaan ensi kertaa Forza Motorsport 7 -konsolipelin esittelytilaisuudessa E3-messuilla, mutta ei julkistanut vielä tarkempia yksityiskohtia auton ominaisuuksista. Nyt saksalainen Auto Bild -julkaisu kuitenkin uutisoi, että auton 1000 kappaleen rajattu valmistuserä on jo myyty loppuun, vaikka autoa ei ole edes vielä julkaistu virallisesti.

Perusidealtaan malliston huipulle asettuvan GT2 RS:n tapauksessa on kyse 911 Turbosta, joka on saanut lisää tehoa, aggressiivisemman korisarjan, jäykemmän alustan sekä takavedon nelivedon sijaan. Huhujen mukaan uudesta 911 GT2 RS:stä löytyvä kaksoisahdettu 3,8-litrainen boxer-kuutonen tuottaa 690 hevosvoimaa ja 750 Nm:n vääntömomentin ja sen jatkona on seitsemänvaihteinen PDK-kaksoiskytkinvaihteisto. Spurtin nollasta sataan kerrotaan ottavan vain 2,9 sekuntia ja huippunopeuden olevan 340 km/h.

Auto Bildin tietojen mukaan uusi 911 GT2 RS tulisi ostajien saataville ensi syksynä ja sen lähtöhinta olisi Saksassa noin 260 000 euroa. Hinnalla tosin ei enää ole suurta merkitystä, koska kaikki yksilöt ovat jo myyty.

Lähde: Auto Bild

Kuvat: Xbox