Vaikka perinteisellä tyylillä rakennetut amerikkalaiset hot rod -autot saattavat ajoittain olla liiankin yhdestä puusta veistetyn näköisiä tuotoksia, niin mahtuu hot rodien joukkoon myös todella eriskummallisia alatyylilajien edustajia.  Esimerkkinä toimikoon tämä mitä ilmeisemmin Iowassa majaansa pitävä ”rat rod”, jonka korissa on yhdistyvät maasturi-Jeepin keula ja Porsche 911:n peräpää.

Kyseisestä sekasikiöstä ei liiemmin informaatiota internetin syövereistä löydy, mutta Road & Track -autosivuston mukaan kulkine on rakennettu erikoisvalmisteisen hot rod -rungon päälle ja sen moottorina toimii Chevroletin 350-kuutiotuumainen V8. 90-luvun taitteen Jeep Wranglerista lainettu keula yhdistyy ennen a-pilaria ei niin saumattomasti samaa ikäluokkaa edustavan Porsche 911:n kabiiniin ja perään.

Hetken aikaa auton kuvaa tuijoteltuaan ei voi välttyä ajatuksilta jossain päin Yhdysvaltoja piileksivästä Jeep Wranglerista, jossa on Porsche 911:n keula…

Lähteet: Carscoops ja Road & Track