Sosiaalisessa mediassa levisivät nopeasti kuvat ja videot viime lauantaina Lontoossa sattuneesta eriskummallisesta kolarista, jossa yli 2,5 tonnia painava Mercedes-Benz G500 päätyi kyljelleen puolta pienemmän Toyota Priuksen törmättyä siihen. Raporttien mukaan lontoolaisen ravintolan omistuksessa olevan G-sarjalaisen kuljettaja aiheutti tilanteen ajamalle päin punaisia ja tämän seurauksena Uber-ajossa ollut hybridi-Prius törmäsi maasturin kylkeen.

Vaikka itse onnettemuus ei tallentunut kokonaisuudessaan videolle, Brabuksen virittämän 570-hevosvoimaisen katumaasturin kokemista laajoista vahingoista voi päätellä, että auto on epäonnisesti kohdistuneen törmäyksen ansiosta pyörähtänyt kattonsa kautta ainakin kertaalleen ympäri.

Improved

A post shared by Cars Neil Cruickshank (@cars_neilcruickshank) on

Lähteet: The Drive ja YouTube/TheTFJJ