Yhdysvaltain Scottsdalessa sijaitseva McLaren-jälleenmyyjä on listannut käytettyjen autojen valikoimaansa hyvin erikoisen Porschen. Kyseinen vuosimallin 2002 Porsche 911 GT2 on poikkeuksellisen rankasti modifioitu ja sen hintalapussa on hunajainen 299 900 dollarin hintapyyntö.

Tehdyt muutokset eivät keskity yhdelle tai kahdelle osa-aluelle, vaan auton kaikki osa-alueet on käyty läpi kovalla rahalla. Autossa on käytetty mm. RSR-mallin jarruja ja alustakomponentteja, hiilikuitu-kevlar-koripaneeleita, katon yli kulkevaa valtavaa ilmanottoputkea sekä jättimäistä takaspoileria. Moottorin tehdyistä tarkemmista muutoksista ei ole tietoa, mutta tehojen kerrotaan tuplaantuneen alkuperäisestä noin tuhanteen hevosvoimaan. Moottorin jatkeena on sekventiaalivaihteisto ja voima välittyy tiehen 20-tuumaisille keskimutterillisille takovanteille kääräistyillä Pirelli P Zero -kumeilla. Sisältä löytyy hiilikuiturunkoiset kuppipenkit, paljon hiilikuitusomisteita, ratahenkisin kytkimin varustettu keskikonsoli sekä Motecin mittaristo.

Myyjäliikkeen mukaan auton rakentamiseen on kulunut arviolta huimat 700 000 dollaria (yli 620 000 euroa), johon nähden pyyntihinta on suorastaan edullinen. McLaren Scottsdalen sivuilta löytyy kiinnostuneille runsaasti lisää kuvia autosta.

Lähde: McLaren Scottsdale