Tesla Model 3 Owners Club -sivuston perustaja on julkaissut foorumillaan infograafin, jossa vertaillaan tulevaa edullista Model 3 -mallia kalliimpaan Model S:ään. Infograafin kerrotaan olevan tarkoitettu Teslan sisäiseen käyttöön työntekijöiden opastamiseksi Model 3:n keskeisimmistä ominaisuuksista. Tesla on vahvistanut Road & Track -sivustolle dokumentin olevan aito.

Infograafi paljastaa muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten kiihtyvyyden ja toimintamatkan, joita Tesla ei ole toistaiseksi virallisesti ilmoittanut. Model 3:n kiihtyvyydeksi nollasta 60 mailiin tunnissa ilmoitetaan 5,6 sekuntia, eli 0-100 km/h pitäisi onnistua alle kuudessa sekunnissa. Toimintasäteeksi mainitaan vähintään 215 mailia, eli 346 km. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa siitä, mitä Model 3:n versiota tiedot koskevat. Listauksessa mainitaan myös istumatilat viidelle aikuiselle sekä 400 litran tavaratila.

Model 3:n tuotannon on määrä alkaa heinäkuussa, mutta yli 400 000 ennakkotilauksesta johtuen toimitukset saattavat venyä helposti 2018-vuoden puolelle. Myös infograafissa mainitaan, että nyt tehdyt Model 3 -tilaukset eivät pääse toimitukseen ennen ensi vuoden puoliväliä, eli autolla on suuresta kysynnästä johtuen vähintään vuoden jonotusaika.

Lähde: Model 3 Owners Club