Kalifornialaisen Forgiato Wheels -luksusvannevalmistajan mannekiiniautona toimiva Lamborghini  Huracán on todellinen katseidenkääntäjä. Useimmissa tapauksissa lähinnä harkintakyvyn vakavasta pettämisestä kielivä kromiteippauksen käyttö on kyseisen auton kohdalla varsin toimiva ratkaisu, sillä se lyö Huracánin ulkokuoressa mukavasti kättä yhteen aggressiivisen näköisen Vorsteiner Novara -hiilikuitukorisarjan kanssa.

Vietnamin rekisterissä olevan Lambon ulkonäköä on saksalaisen Vorsteiner valmistaman täyden korisarjan ja provokatiivisen vinyyliteippauksen lisäksi parannelty Forgiaton kiiltävän mustaksi maalatuilla Navaja-ECX -erikoisvanteilla.

Vakiona 610-hevosvoimaisen Huracán LP 610-4:n moottorin hengittävyyttä on paranneltu FI Exhaustin valmistamalla pakoputkistolla, jonka tuottamia soundeja pääsee hetkellisesti kuulemaan tällä autosta YouTubeen tehdyllä videolla.

Lähteet: Carscoops ja Forgiato Wheels