Yhdysvaltalainen Andy Frisella on lisäravinnebisneksellään rikastanut autoharrastaja, joka valikoitui tuhansien halukkaiden joukosta yhdeksi uuden Ford GT -hyperauton omistajista. Ensimmäiselle, ja mahdollisesti myös ainoalle, 500 kappaleen GT-rakennuserälle ilmaantui Fordin mukaan lähes 7000 ostajaehdokasta.

Yrittäjänä sosiaalisen median arvon tunnistava Frisella on nyt julkaissut YouTube-tilillään videon, jolla mies käy läpi tuntemuksiaan ensimmäisistä päivistä 650-hevosvoimaisen GT:n omistajana ja kertoo millaisella hakemuksella hän läpäisi Fordin tarkan seulan.

Jo ennestään kaksi edellisen korimallin GT:tä omistaneen Frisellan 2017 vuosimallin hyper-Ford on varustettu oranssilla erikoisvärillä ja se kuului ensimmäisten tehtaalta rullanneiden uusien GT:iden joukkoon. 527 000 dollaria maksanut auto on uuden omistajansa mielestä jokaisen talaan arvoinen ja mm. useita Lamborghineja sekä Porscheja omistanut mies nimeääkin GT:n ensi kädeltä suurimpia tunteita herättäväksi menopeliksi koko katraastaan.

Lähde: YouTube/Andy Frisella