Englannin Ormskirkissä sijaitsevan RB Motorsport -nimisen autopajan toimitiloissa riehui viime perjantaina voimakas tulipalo, joka jätti jälkeensä ainakin seitsemän urheiluauton täysin tuhoutuneet raadot. Nissan Skyline – ja GT-R -malleihin erikoistuneen brittifirman autotallin palossa kärventyneet autot kuuluivat RB Motorsportin asiakkaille. Eri korimallisten GT-R:ien lisäksi tulipalon tuhoamien menopelien joukossa oli ainakin Ford Escort RS Cosworth -urheiluauto.

RB Motorsportin Facebook-sivuillaan epäonnisista tapahtumista julkaisema ilmoitus  keräsi nopeasti ihmisten sympatiat ja postausta on kommentoitu jo lähes 9500 kertaa. ”Tuhon laajuus ei ole vielä täysin selvillä, mutta kuten kuvista voi nähdä, 99 prosenttia kaikesta on tuhoutunut. Eniten järkyttyneitä olemme asiakkaidemme autojen puolesta”, kerrotaan firman viestissä.

RB Motorsport ilmoittaa Facebookissa pitävänsä asiakkaansa ajan tasalla tapahtumien selvittelyn edetessä ja että he toivovat pääsevänsä jatkamaan toimintaansa mahdollisimman pian. Kuvia totaalituhosta katsellessa, tämän ei voi odottaa tapahtuvan kovinkaan pikaisella aikataululla. Tulipalossa ei syntynyt henkilövahinkoja.

Lähteet: RB Motorsport/Facebook ja Motor1