Ympäri maailman lukuisten virityspajojen suosiota nauttiva BMW M2 -urheilauto on löytänyt tiensä myös saksalaisen PP Perfomancen käsittelyyn. Saksalaispaja onkin onnistunut projektissaan varsin mainiosti, sillä M2:n N55-koodinimellisestä turbomoottorista on 450 hevosvoimaan kasvatettujen tehojen lisäksi onnistuttu firman omavalmisteisella erikoisputkistolla kaivamaan esille huomattavasti alkuperäistä röyhkeämmät pakoäänet.

PP Performance on päivittänyt vakiona 370-hevosvoimaiseen sportticoupeen isomman ahtimen, downpipen sisältävän vapaammin virtaavan pakoputkiston sekä luonnollisesti moottorinohjauksen. Vaihteiden vaihtojen kohdalla ja kaasua nostettaessa pakosoundit agressiivisen raspiseksi rätinäksi nostattavasta putkistosta löytyy myös elektronisesti ohjattava läppä, jonka avulla äänimaailma on auton kabiinista käsin säädettävissä maltillisemmaksi.

Lähteet: AutoTopNL/YouTube ja BMWBlog