Top Gearin uusimman 24. tuotantokauden viimeinen jakso esitettiin viime sunnuntaina, jonka jälkeen sarjan ystäville on tuoreiden tietojen pohjalta luvassa valitettavan pitkä tauko. Top Gearin seuraava 25. tuotantokausi esitetään nimittäin vasta vuoden 2018 puolella. Vielä Clarksonin, Hammondin ja Mayn aikakaudella Top Gearia julkaistiin kaksi tuotantokautta vuodessa.

Top Gearin uusin tuotantokausi keräsi kriitikoilta ja katsojilta pääosin varovaisen positiivista palautetta. Sarjan uuden juontajakolmikon Matt LeBlancin, Chris Harrisin ja Rory Reidin suorittaminen oli aluksi hieman jäykkää, mutta vertyi selvästi tuotantokauden edetessä. BBC:ltä kerrottiin olevan tyytyväisiä sarjan suosioon ja vastaanottoon tänä vuonna. Sarjan kerrotaan tavoittaneen aiempaa nuorempia katsojia alle 34 ja 16 vuoden ikäluokissa.

Keskimäärin Top Gearin uusinta tuotantokautta katseli suorana 3,4 miljoonaa TV- ja nettikatsojaa. Kauden viimeistä jaksoa katseli kuitenkin vain 1,9 miljoonaa TV-katsojaa, joka oli selvä pudotus avausjakson 2,8 miljoonan lukemasta. Clarksonin aikakaudella Top Gearin jaksojen katsojamäärät eivät olleet koskaan alle kahden miljoonan, mutta edellisen Chris Evansin kipparoiman tuotantokauden päätösjakso keräsi myös 1,9 miljoonaa katselijaa.

Lähteet: Radio Times, The Sun, BBC,