Jos Uudenkaupungin autotehtaan työpaikat kiinnostavat, miltä kuulostaisi hyperautojen rakentaminen Ruotsin Ängelholmissa? Ruotsalainen hyperautovalmistaja Koenigsegg on ilmoittanut hakevansa palvelukseensa kaikkiaan 40 uutta työntekijää. Tehtävää varten yritys on avannut uuden työpaikkailmoituksille pyhitetyn sivun, josta kiinnostuneet voivat käydä tutkimassa minkälaisia työpaikkoja yrityksessä on vapaana.

Koenigsegg kertoo blogissaan hakevansa intohimoisia autoihmisiä, jotka ovat aiemminkin ”lianneet kätensä” autojen parissa. Työkokemuksen ei kerrota olevan kaikki kaikessa, vaan yritys arvostaa erityisesti intohimoa ja omistautumista työtehtävään liittyen. Työpaikkoja löytyy useisiin eri tehtäviin liittyen. Uuden työvoiman avulla Koenigsegg pyrkii puolittamaan autojensa jonotusajan, joka on tällä hetkellä venynyt jo neljän vuoden pituiseksi.

2016 oli Koenigseggille kasvun vuosi, sillä yritys panosti tuotekehitykseen ja insinöörisuunnitteluun sekä kasvatti tuotantotilojensa kokoa. Sen myötä yritys saavutti myös ennätystuloksen myynnissä.

Lähteet: Koenigsegg (1)(2)