RM Sotheby’s on saanut koottua erittäin halutun autokolmikon toukokuussa Concorso d’Eleganza -tapahtuman yhteydessä järjestettävään huutokauppaan. Samassa tilaisuudessa ovat nimittäin kaupan modernien hyperautojen ”pyhä kolminaisuus”: LaFerrari, Porsche 918 Spyder sekä McLaren P1 GTR LM. Autojen yhteenlaskettu hinta on arviolta yli kahdeksan miljoonaa dollaria.

Huutokaupattavana oleva vuosimallin 2015 McLaren P1 on radalle tarkoitettua GTR-mallia, mutta yksi harvoista yksilöistä, joka on muunnettu Lanzante Motorsportin toimesta myös liikennekäyttöön sopivaksi. Mustalla yksilöllä on ajettu vain 224 mailia ja sillä on ollut vain yksi omistaja. Hinnan odotetaan asettuvan yli 3,5 miljoonaan dollariin.

Myytävänä oleva Rosso Corsa -värinen Ferrari LaFerrari on vuodelta 2014, eli yksi ensimmäisistä valmistetuista yksilöistä. Autolla on ajettu vain 112 mailia, eli se on käytännössä uutta vastaavassa kunnossa. Arrow Blue -värinen vuoden 2015 Porsche 918 Spyder on varustettu ratakäyttöön suunnatulla Weissach-paketilla ja kyseisellä yksilöllä on ajettu 6800 mailia. LaFerrarin hinnaksi arvioidaan noin kolme miljoonaa dollaria, kun taasen Porschen arvioidaan liikkuvan 1,6 miljoonan dollarin tienoolla.

Lähde: RM Sotheby’s