DriveTribe on julkaissut YouTubessa mielenkiintoisen videon, jossa Bugattin tuore Chiron-hyperauto kiihdyttää paikaltaan yli 350 km/h tuntinopeuteen. Kiihtyvyys on todella rajua, eikä nopeusmittarin viisari meinaa pysyä ajan tasalla ensimmäisten sekuntien aikana.

Videolta laskettujen epätarkkojen aikojen perusteella Chiron kiihtyy sataseen alle kolmessa sekunnissa, ylittää 150 km/h:n rajan alle viidessä sekunnissa, rikkoo 250 km/h:n rajan noin 10 sekunnissa ja saavuttaa lopulta 320 km/h:n  vauhdin vain 16 sekunnissa. Videon päätteeksi digitaalimittari näyttää 351 km/h lukemaa. Nopeusmittarissa olisi kuitenkin vielä reilusti varaa, sillä maksimilukema on huikentelevainen 500 kilometriä tunnissa!

Chironin virallinen rajoitettu huippunopeus on 420 km/h, mutta Bugattilta on vahvistettu, että erikoisavaimella rajan saa korotettua 458 kilometriin tunnissa. Auton todellinen huippunopeus ei kuitenkaan ole julkisessa tiedossa.

Chironin neljällä turboahtimella varustettu 8,0-litrainen W16-moottori tuottaa 1479 hevosvoimaa ja massiivisen 1600 newtonmetrin vääntömomentin 2000 RPM:n kierrosnopeudesta lähtien. Voima siirretään auton kaikille neljälle pyörälle seitsenvaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston kautta.