Teslan julkistaessa edullisen Model 3 -sähköautonsa vajaa vuosi sitten auto oli vielä selvästi prototyyppiasteella. Sen jälkeen Model 3:sta on nähty uusia kehitysversioita hyvin rajallisesti ja lähinnä epävirallisten kuvavuotojen muodossa. Virallisia kuvia tuotantoversiosta ei ole edelleenkään tarjolla, mutta tuore video alpha-prototyypistä antaa hyvää esimakua tulevasta.

Model 3:n tuotannon on määrä alkaa heinäkuussa, vaikka Elon Musk on myöntänyt, ettei auton beeta-prototyyppi ole vielä valmis, vaan sen odotetaan valmistuvan ensimmäisen vuoneljänneksen lopussa. Lisäksi Musk totesi hiljattain sijoittajille tarkoitetussa konferenssipuhelussa, ettei tuotantovalmista autoa tulla välttämättä esittelemään kuluttajille ennen tuotannon aloittamista. Model 3:n esituotantoerien kokoaminen on tiettävästi alkanut helmikuussa.

Ennen kuin Tesla onnistuu julkaisemaan kuvia Model 3:n tuotantoversiosta, voi maistiaisia hakea oheisesta videosta. Teslan ja SpaceX:n kanssa samassa teollisuuskiinteistössä Kalifornian Hawthornessa sijaitseva Unplugged Performance on julkaissut YouTube-kanavallaan videon Model 3:n valmiin näköisestä prototyypistä kurvailemassa Kalifornian alueella. Vaikka auto näyttää ulkoisesti tuotantovalmiilta, on kyseessä ilmeisesti alpha-vaiheen prototyyppiyksilö.

Lähde: YouTube, Jalopnik