Kun on suunnitelmissa lähteä kurvailemaan jyrkille lumisille Alppiteille, tulee ensimmäisenä mieleen sopivalla maavaralla varustettu nelivetoinen ajokki. Suunnilleen skaalan toiseen päähän sijoittuu takavetoinen, kevytrakenteinen ja lähes 1200 hevosvoiman tehoinen hyperauto, jonka ulkomuoto muistuttaa lähinnä rakettia.

Nimettömänä pysyttelevän kiinalaisomistajan näkökulma asiaan on kuitenkin hiljattain ollut toinen. YouTube-kanava The Stradman on nimittäin julkaissut mielenkiintoisen videon Koenigsegg Agera RS -hyperautosta lumisissa tunnelmissa Sveitsin Alpeilla. Videolla Sveitsiin rekisteröity Agera RS matkaa Sveitsin St. Martinista Alppien läpi kohti Italian Milanoa. Mukana matkassa on myös satojen tuhansien eurojen arvoinen Singer Porsche 911. Videolla esiintyvä Agera RS on sama, kuin Geneven autonäyttelyssä vuosi sitten esitelty keltainen yksilö.

Videon perusteella ainakin Ageran etupään maavaraa 45 mm korottavalle nostojärjestelmälle näyttäisi olevan lumisilla teillä tarvetta. Vaikka auton alle on pyöräytetty Pirellin Sottozero -kitkarenkaat, ei hyperautolla näyttäisi olevan juuri varaa kiihdytellä lumisilla Alppiteillä. Video kertoo kaiken oleellisen matkan etenemistahdista.