Moments in Time -nettisivustolle ilmestyneessä myynti-ilmoituksessa kaupitellaan Death Row Records -levy-yhtiölle kuulunutta E38-korimallin BMW 750iL -henkilöautoa, johon 26-vuotias rap-tähti Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa vuonna 1996.

Syyskuussa 1996 tapahtuneen ampumavälikohtauksen jälkeen auto takavarikoitiin paikallisen lasvegasilaisen poliisiaseman haltuun ja sieltä vapauduttuaan se on vuosien saatossa vaihtanut omistajaa useaan otteeseen. Auto on matkan varrella kunnostettu lähes täysin, eikä Tupacin kuolemaan johtaneesta tapahtumasarjasta kyseisessä 7-sarjalaisessa ole enää muistuttamassa  kuin sisäovipaneelien luodinjäljet.

Ei niin alkuperäisestä kunnostaan huolimatta auton kerrotaan olevan todistettavasti aito yksilö ja sille on asetettu huikaiseva 1,5 miljoonan dollarin pyyntihintaa.

Lähteet: Moments in Time ja Carscoops