Yhdysvaltain Alabamassa raportoidaan tapahtuneen urheiluautojen ystävien kannalta harmillinen kolari, jossa on ollut osallisena upouusia Corvetteja kuljettanut autonkuljetusrekka. Kolarissa sekä osa kuljetuksessa olleista autoista että rekan perävaunu ovat kokeneet pahoja vaurioita. Ihmiset selvisivät tiettävästi vammoitta kolarissa.

Onnettomuuden syy ei ole toistaiseksi selvillä, mutta kuvien perusteella metallisilla avolavoilla varustettu rekkayhdistelmä on osunut Corvetteja kuljettaneen autonkuljetusrekan vasempaan kylkeen, jonka myötä perävaunun takaosan kuljetusrampit ovat repeytyneet irti. Kuvien perusteella kolme Corvettea on ottanut kipeää kolarissa ja niistä kahden takakulmat ovat erittäin pahasti vaurioituneet. Ilmeisesti toinen pahasti vaurioituneista yksilöistä edustaa kalleinta Z06-malliversiota.

Vain viikko sitten urheiluautoja kuljettanut rekka koki vaurioita myös Ruotsissa, kun Porschen testiautoja kuljettaneen yhdistelmän perävaunu paiskautui tuulenpuuskan voimasta ojaan. Toinen rekan kyydissä olleista Porscheista kerrotaan olleen seuraavan sukupolven 911:n ”testimuuli”. Molemmat testi-Porschet vaurioituvat kolarissa pahasti, mutta henkilövahingoilta säästyttiin myös tässä onnettomuudesta.

Lähde: Carscoops