BMW:n pitkällä akselivälillä varustettuun G12-korimalliseen 7-sarjalaiseen perustuva Alpina B7 Bi-Turbo on yksi Saksan Buchloessa majaansa pitävän luksusautonvalmistajan tuoreimmista tuotoksista. Tämä todella makoisa ”Chestnut Bronze” -erikoisvärillä varustettu B7 Bi-Turbo -yksilö tilattiin hiljattain Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupungissa toimivan Abu Dhabi Motors -nimisen BMW-myyjäliikkeen kautta.

alpina_b7_pronssi (30)

Urheilullisuuden ja mukavavuuden saumattomaan yhdistämiseen panostavan Alpinan lippulaivamallin konetilasta löytyy 608 hevosvoimaa ja 800 newtonmetriä tuottava 4,4-litrainen tuplaturbo-V8 -moottori. Näillä voimavaroilla reilusti yli kaksitonninen ja 5,25 metriä pitkä edustusauto liikahtaa 0-100 km/h superautomaisessa 3,7 sekunnissa.

alpina_b7_pronssi (2)

Tyylikkään ulkovärin lisäksi ostajan mielen mukaisesti räätälöityä Individual-varustelua autossa edustaa sen sisustan ”Tartufo”-nahkaverhoilu.

alpina_b7_pronssi (17)

Nelivetoisen Alpina B7 Bi-Turbon autoveroton lähtöhinta Euroopassa on hieman yli 125 000 euroa.

Lähteet: BMWBlog ja Alpina

This site uses XenWord.