McLarenin uusi 720S-superauto tekee ensiesiintymisensä suurelle yleisölle maaliskuussa järjestettävässä Geneven autonäyttelyssä, mutta autoa on kuitenkin jo nyt esitelty kutsuvieraille ja mahdollisille ostajaehdokkaille Yhdysvalloissa järjestetyissä yksityistilaisuuksissa. Auto kuvaaminen on näissä tilaisuuksissa ollut ankarasti kielletty, mutta vähemmän yllättäen sosiaalisessa mediassa on päässyt leviämään kuva täysin tuotantovalmiista 720S:stä.

Kehittelyvaiheessa koodinimellä P14 tunnettu auto on McLarenin nykyisen 650S-mallin seuraaja. 720S on varustettu 720-hevosvoimaisella versiolla McLarenin tupla-ahdetusta V8-moottorista ja se painaa päivitetyn hiilikuitumonokokkirakenteensa ansiosta ainoastaan 1283 kiloa (18 kiloa edeltäjäänsä vähemmän).

mclaren_720s

Huhujen mukaan uusi McLaren 720S on edistyksellisen aerodynamiikkansa ja huippuunsa viritetyn rata-ajo -moodinsa ansiosta jopa valmistajan P1-hyperautoa nopeampi radalla.

Lähteet: Autoblogja Carscoops