Viime vuoden huhtikuussa kuolleen muusikko Princen yhdessä kuuluisimmista kappaleista lauletaan pienestä punaisesta Corvetesta ja myös ruotsalaisen Koenigseggin Princelle tribuuttina suunnittelema purppuranvärinen Regera-hyperauto olisi eittämättä laulunsa ansainnut.

koenigsegg_regera_prince (2)

Auton korin hiilikuitusyyt paljastavalla purppuranvärisellä maalilla ja valkoisilla efektiraidoilla varustettu Regera on Koenigseggilla copywriterina ja viestintäpäällikkönä työskentelevän Steven Waden aivoitusten tulos. Prince-faniksi paljastuneen miehen mielestä valittu väri sopii Regeran ylle mainiosti ja toimii samalla kunnianosoituksena ”Purple Rain” -kappaleestaan, albumistaan ja elokuvastaan tunnetulle Princelle. Koenigseggin uudesta Regerasta oli tähän mennessä nähty ainoastaan kaksi eriväristä protoyyppi-versiota; valkoinen ja punainen.

koenigsegg_regera_prince (3)

Renderöintikuvissa Waden purppuranvärisen Regeran lumenvalkoisella nahalla verhoillun sisustan tikkaukset ovat siniset, mutta miehen mukaan oikeassa autossa nekin olisivat pääväriteeman mukaiset. Princen tribuutti-Agera pysyy ainakin vielä toistaiseksi ainostaan suunnitelmien tasolle, sillä Wade kertoo, ettei hänellä tällä hetkellä ole mahdollisuuksia lähes 1500-hevosvoimaisen unelma-autonsa hankkimiseen. ”Nyt tarvitsee vain alkaa säästämään”, vitsailee Wade.

 

Lähteet: Road & Track ja motor1