Lepakkomies saapuuu jälleen valkokankaille, kun LEGO: Batman -elokuva valtaa elokuvateatterit ensi kuusta lähtien. Lego markkinoi näyttävästi uutta elokuvaansa Detroitin kansainvälisessä autonäyttelyssä, kun se toi kaiken kansan nähtäville yhdessä Chevroletin kanssa toteutetun elävän kokoisen version tulevassa elokuvassa nähtävästä Lego Batmobilesta.

lego_batmobile (12)

Lähes 5,2 metriä pitkään, yli 2,7 metriä leveään ja 2,1 metriä korkeaan Lego-autoon on käytetty yhteensä 344 187 legopalikkaa. Palikoita löytyy autosta kaikkiaan 17 eri väriä. Massiivisen kokoisen Lego Batmobilen toteutuksesta vastasi autonvalmistaja Chevrolet yhdessä Detroitin lähistöllä sijaitsevan Cody Rogue -nimisen lähiön koululaisten kanssa. Batmobilen rakentaminen oli Chevroletin mukaan todella mittava urakka, sillä valmistaja kertoo suunnittelutyön ottaneen 222 tuntia ja itse kokoamisen huikaisevat 1833 tuntia.

lego_batmobile (7)

Elävän kokoisen Lego Batmobilen paljastuksen yhteydessä Chevrolet julkaisi myös hauskan Lego-hahmoilla toteutetun version yrityksen ”Real People, Not Actors” -automainoksista.

Lähteet: Carscoops ja Autoblog