Yhdysvaltalainen Lucid Motors esitteli ennen joulua ensimmäisen, Air-mallinimeä kantavan henkilöautonsa. Kyseisen edustusluokan auton puhutaan saapuvan markkinoille vuoden 2018 aikana ja se tulee olemaan haastaja Teslan Model S -mallille.

The Verge -sivusto on yksi ensimmäisistä, joka on päässyt Airin prototyyppiversion kyytiin CES-tapahtuman yhteydessä ja julkaissut videon aiheesta. Autoa kyydittämässä oli Lucidin teknologiajohtaja Peter Rawlinson, joka vastasi aiemmin Tesla Model S:n kehitystyöstä. Video paljastaa prototyypin olevan sisustaltaan täysin keskeneräinen, mutta auton kulkupuoli on jo ilmeisen hyvällä mallilla.

Lucid Motors Airia vauhdittaa kaksi sähkömoottoria, joiden yhteisteho on tuhat hevosvoimaa. Nollasta sataan Air kiihtyy alle kolmessa sekunnissa. Autoon tulee tarjolle 100 ja 130 kWh akkuvaihtoehdot, joista jälkimmäinen mahdollistaa yli 640 km:n toimintasäteen.