80-luvun puolivälissä valmistettu Pontiac Fiero on keskimoottorinen pikkusportti, jonka pohjalta on vuosien saatossa muovattu jos jonkinlaisia replikoita, eli näköisautoja. Tällä kertaa Yhdysvaltain Kaliforniassa sijaitsevan NBS Auto Showroom -nimisen aut0liikkeen nettisivuille on ilmestynyt varsin kunniakkaasti toteutettu Ferrari F40 -replica, jonka ulkokuoren alta löytyy Fieron lihaa ja luuta.

ferrari_fiero_f40_replica_-5

Kovin tarkkaa tietoa myyjäliikkeellä ei tämän köyhän miehen F40:n alkuperästä ole nettisivuillaan antaa, mutta auto näyttää näyttää sisustaansa myöten varsin ammattimaisesti toteutetulta ja ulkoisesti hyväkuntoiselta. Fiero-F40:n  kerrotaan olevan perustaltaan hieman alle 180 000 kilometriä ajettu yksilö, joka on  varustettu Pontiacin 2,8-litraisella V6-moottorilla ja automaattivaihteistolla.

ferrari_fiero_f40_replica_-6

Vuosimallia 1985 olevan F40-replican pyyntihinta on 12 784 dollaria eli noin 12 200 euroa, joten auton voi sanoa olevan seitsennumeroisen summan maksavaa esikuvaansa huomattavasti huokeampi hankinta kaikille näyttäytymishaluisille.

Lähde: NBS Auto Showroom