Renaultin ensi vuoden alkupuolelle suunnittelema Alpine-urheiluautobrändin uudelleenjulkaisu sai (tahallaan tai tahattomasti) hieman aioittua aikaisemman startin, sillä yksi tulevan Alpine A120 -mallin julkaisuvideoista on jo nyt listaamattomana nähtävissä Alpinen YouTube-tilillä. Videolla kolme naamioteipattua, mutta paljastavassa ja ilmeisen tuotantovalmiissa asussa olevaa A120:tä esittelee takavetoista luonnettaan laajalla asfalttikentällä.

Alpine A120 on keskimoottorinen pienikokoinen urheiluauto, joka huhujen mukaan ammentaa menohalunsa Renaultin Clio RS -mallin voimanlähteestä versioidusta noin 250-hevosvoimaisesta 1,8-litraisesta nelisylinterisestä turbomoottorista. 0-100 km/h A120:n odotetaan kiihtyvän noin 4,5 sekunnissa.

Julkaisun yhteydessä debytoivaa A120 Première Edition -mallia tullaan valmistamaan 1955 kappaletta ja se tulee myyntiin 12 vielä nimeämättömän Euroopan maan lisäksi ainakin Britanniassa ja Japanissa.

Lähteet: Autocar ja Alpine/YouTube