Saksalainen Boba Motoring on päässyt ensimmäisten korimallien Golfiensa viritystyössä jo varsin korkealle tasolle, josta esimerkkinä toimikoon yrityksen 1233-hevosvoimainen Mk2 sleeper-Golf. Super-Golfin 2-litrainen ja 16-venttiilinen voimanpesä on varustettu noin 4,4 barin ahtopaineen tuottavalla Extreme Tunersin GTX42-turboahtimella ja se toimii E85-polttoaineella. Korkeaviritteisen moottorin huippukierrokset löytyvät 9300 kierroksen minuutissa kohdalta.

Huiman tehon lisäksi 1094 Nm vääntöä tuottavan nelivetoisen Golfin suorituskykyarvot ovatkin arvattavan huikaisevalla tasolla. Autolla pyyhkäistiin hiljattain varttimaili 8,69 sekunnissa, loppunopeuden ollessa 273 km/h. Boba Motoringin kotisivut kertovat noin 1200 kiloisen auton kiihtyvän nollasta sataan 2,1 sekunnissa ja 0-200 km/h puolestaan 5,6 sekunnissa. Kuusivaihteisella manuaalilaatikolla varustettu Golf pystyy välityksien ja tehojensa puolesta kulkemaan yli 380 km/h.

Lähteet: Boba Motoring ja YouTube/Boba Motoring