Huddy Motorsportin, moottorilisäainevalmistaja Gumoutin ja Formula Drift -kuljettaja Ryan Tuerckin kanssa yhteistyössä toteutettu GT4586-projektiauto on valmistumaisillaan huomenna Las Vegasissa alkaville SEMA-messuille ja Donut Media on julkaissut YouTube-kanavallaan videon auton käynnistämisestä.

GT4586 yhdistää nimensä mukaisesti Ferrari 458 Italiasta peräisin olevan 4,5-litraisen F136 V8 -moottorin Toyota GT86 -urheiluauton koriin. Erityisen poikkeuksellisen italialais-japanilaisesta yhdistelmästä tekee se, että 458 Italiassa takana sijaitseva moottori on sijoitettu kooltaan pienempään Toyotaan ohjaamon etupuolelle.

Pari päivää aiemmin julkaistulla videolla esiteltiin pakosarjojen tekemistä samaiseen autoon. Kuten rakennusprojektin luonteesta voi päätellä, putket rakentuivat käsityönä ja ne työntyvät ulos poikkeuksellisesti auton keulan molemmilta puolin eturenkaiden etupuolelta. Kuten ylemmästä videosta voi nähdä, moottori iskee kierrätettäessä näyttävästi tulta lyhyen putkiston läpi.