33-vuotias ruotsalainen freestylehiihtäjä Jon Olsson on voittanut urallaan mm. X-Games -kultaa, mutta moni tuntee miehen parhaiten hänen hurjista ja valtavirrasta poikkeavista autoprojekteistaan. Miehen tuorein kulkuneuvo on hurjalla widebody-tyyppisellä korisarjalla varustettu Lamborghini Huracan, jonka ahdettu V10-moottori tuottaa yli 800 hevosvoimaa.

lamborghini_huracan_olsson_1

Olssonin Huracan on saanut ylleen musta-valko-harmaan maastokuvioinnin ja sen ulkonäkö eroaa selvästi vakiosta, kiitos räyhäkän korisarjan. Auton koripaneelit luotiin levitysprosessin yhteydessä kokonaan uudelleen hiilikuidusta ja kokonaisuus viimeisteltiin uniikeilla etu- ja takapuskureilla sekä sivuhelmoilla. Lopullisen silauksen Huracanin ulkonäölle antaa hiihtäjän ammatissa melko oleellinen varuste, eli Lambon katolle asennettu 56Nord-nimisen yrityksen valmistama suksiboksi.

lamborghini_huracan_olsson_3

Olsson ei ole auton moottoripuolellakaan tyytynyt tehtaalta tulleeseen, vaan Huracanin vakiona vapaastihengittävän 5,2-litraisen V10:n kylkeen on asennettu VF Engineeringin remmiahdinsarja, jonka avulla italialainen suksenkuljetin liikkuu nyt yli 800 hevosvoiman avustamana. 100-200 km/h 5,3 sekunnissa, eli lähes samaa tahtia Bugatti Veyronin kanssa kiihtyvän Huracanin pysähtymisen takaavat talviolosuhteille speksatut Girodiscsin teräsjarrut ja parhaille laskettelurinteille vuoristoteitä pitkin kiivetessä kuljettajaa avittaa auton madaltava K&W -alustasarja.

Lähde: Carscoops