Aston Martin on julkaissut sosiaalisessa mediassa sarjan kuvia Tokiossa järjestetystä kutsuvierastilaisuudesta, jossa se esitteli tulevaa AM-RB 001 -hyperautoaan. Auto paljastettiin vieraille yrityksen luovan johtajan Marek Reichmanin johdolla ja samalla heille tarjoiltiin katsaus auton uniikista suunnittelufilosofiasta.

Vuonna 2018 asiakkaille toimitettava AM-RB 001 on nähty toistaiseksi vain harvoissa live-kuvissa, joten on mielenkiintoista nähdä tämä äärimmäinen hyperauto uusissa otoksissa.

Markkinoille tullessaan AM-RB 001 tulee tällä tietoa olemaan maailman nopein katuauto. Sen aerodynamiikasta on vastannut F1-talli Red Bullin Adrian Newey ja pellin alta löytyvä V12-moottori tuottaa noin 1000 hevosvoiman tehot, joka tarkoittaa huikeaa 1:1 tehopainosuhdetta. Valmistusmääräksi on kerrottu 175 kappaletta, joista 150 tulee katukäyttöön. Ilmoittautuneita ostajia on jo huomattavasti enemmän, kuin mitä autoa tullaan valmistamaan.

Lähteet: Twitter, Facebook