Tesla on päivittänyt kotisivuilleen tiedon, että uusien Model 3 -ennakkovarausten tuotanto alkaa vasta ensi vuoden lopulla ja
toimitukset aloitetaan vuoden 2018 puolivälissä tai sen jälkeen.

Ilmoitus aiheutti hetken hämmennyksen markkinoilla ja notkahduksen Teslan osakekurssiin, sillä CNBC uutisoi aluksi virheellisesti, että Tesla olisi kaikessa hiljaisuudessa siirtänyt Model 3:n toimitusten alkamisajankohdan vuoden 2017 lopulta vuoden 2018 puoliväliin (juttu päivitetty myöhemmin).

Todellisuudessa Tesla on päivittänyt kotisivuilleen nykytilannetta paremmin kuvaavan aikataulun uusille tilaajille, joka aiheutti sekaannuksen. Tähän asti tehtyjen ennakkovarausten tuotanto on edelleen tarkoitus aloittaa vuoden 2017 puolivälissä ja toimitukset alkavat vuoden 2017 lopulla. Teslan 35 000 dollarin lähtöhintaista Model 3 -mallia on ennakkovarattu yli 400 000 kappaletta. Suomen eurohinta ilmoitetaan ensi vuonna.

tesla-2-18102016