Alankomaalainen Robbert Alblas on julkaissut YouTubessa hienosti tehdyn ja paikoin jopa kylmänväreitä aiheuttavan tribuuttivideon F1-legenda Ayrton Sennan kunniaksi. Tyylikkään kuvaustyöskentelyn ohella videolla herkutellaan vanhoilla Sennan haastatteluklipeillä ja F1-kisavideopätkillä, Roel Bovenbergin tekemällä tunnelmaan sopivalla musiikilla sekä alkuperäisen Honda NSX:n vatsanpohjaa kutittavilla moottori- ja pakoäänillä.

Senna aloitti F1-uransa Toleman-Hart-tallissa kaudella 1984. Seuraavalle kaudelle hän siirtyi Lotus-Renaultille ja sieltä McLaren-Hondalle Alain Prostin aisapariksi kaudelle 1988. Samana vuonna Senna voitti ensimmäisen mestaruutensa, joita tuli myöhemmin kaksi lisää vuosina 1990 ja 1991. Senna menehtyi San Marinon Grand Prixissa ajamassaan kolarissa syntyneisiin vammoihin vuonna 1994. Monet pitävät Sennaa edelleen kaikkien aikojen parhaana F1-kuskina.

Alkuperäinen Honda NSX julkistettiin vuonna 1989 Chicagon autonäyttelyssä ja se tuli myyntiin seuraavana vuonna. Senna oli tiiviisti mukana NSX:n kehitystyössä erityisesti korin ja alustan suhteen ja ajoi autoa testivaiheessa useilla eri radoilla, kuten Nürnburgringillä.